Vermoeden dat er iets anders voor je in het verschiet ligt dat beter bij je leven zou passen. Bart Bos vat zijn ervaringen samen in drie lessen die overtuigen door realisme en blijmoedigheid. Jasja Nottelman en Harry Veenstra gaan wat hen plezier en energie geeft vormgeven in een school voor levenskunst in Visvliet.

In deze Wijs lees je ook over vermoeden wat je kunt beteken voor anderen zoals in het project ‘Wordt een engel en ontvang een engel’ en de collectedoelen die vanuit de gemeente zijn aangedragen. Bij contact via Zoom hebben we een vermoeden over wat er op de achtergrond te zien is. Twaalf gemeenteleden maakten een printscreen en lichten die toe. Dit keer ook een interview met voorzitter Teunis Hol, drie columns, een gedicht en bijzondere Vleugjes met onder meer het programma voor de Veertigdagentijd.

Lees het artikel van Bart Bos: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Heb je nog geen abonnement? Wijs verschijnt zes keer per jaar. De abonnementsprijs is € 22,50. Voor studenten en mensen met een minimuminkomen: €10,00. Mail voor een abonnement 2021 je naam en adres naar secretariaat@janskerkgemeente.nl