Gastvoorganger

Komende Zondag is Marieke Milder gastvoorganger in de viering van de Jans. In dit artikel vertelt zij iets meer over zichzelf en over haar band met de Jans.

Marieke Milder

“De Janskerk is een plek waar ik mij al jaren thuis voel, vanaf mijn studententijd in de jaren 80 tot nu. Het is fijn om met anderen bezig te zijn rond ‘wat er werkelijk toe doet’ –  mijn werkdefinitie voor God. Ik ben
katholiek, maar voel mij verbonden met ieder die bezig wil zijn met wat er werkelijk toe doet. Voor mij zijn de liederen van Oosterhuis een grote bron van inspiratie. Mijn lijflied: Een Schoot van Ontferming – eigenlijk een
bijbeltekst. En ook: Gij zijt de lucht om mij heen – een andere definitie van God. ‘Ik adem u in anders sterf ik’. Ik heb in de Janskerk gewerkt als studentenpastor en als gemeentepastor.
Momenteel werk ik als docent geestelijke begeleiding en supervisor aan FHTL,  een katholieke HBO-theologie-opleiding. Daarnaast heb ik een praktijk voor supervisie en begeleiding, en ben ik beschikbaar voor uitvaarten.”

Komende Zondag

Afgelopen Zondag hebben we de cyclus Ontfermen afgesloten. Komende zondag starten we met de cyclus Rechtvaardig Leiderschap, Het thema is ‘De rechtvaardigen Koning’ en we lezen Psalm 72

Meer informatie over de nieuwe cyclus vind je hier