We hebben een mooie nieuwe website! En op deze website is volop ruimte voor ‘dynamische content’, zoals dat zo prachtig heet. Op de pagina ‘Nieuws’ willen we minimaal eens per week een blog, foto, citaat, video of nieuwtje plaatsen. Bijvoorbeeld de aankondiging van een bijzondere activiteit of een verslag daarvan. En ook berichten die stof tot nadenken bieden, ontroeren of een glimlach op het gezicht van de bezoeker toveren.

Maar ja, wie maakt die berichten? Harry Veenstra, Kees van der Zwaard en Olga Leever hebben hier allerlei ideeën over. Eén van die plannen is heel praktisch: op woensdag 9 oktober komen we samen op de Oudegracht om een eerste ‘stapel’ tekst- en beeldmateriaal te verzamelen. Mooie gedichten of foto’s, ideeën voor blogs, bestaande teksten die we kunnen hergebruiken voor de site: we gaan ervan uit dat we aan het eind van de avond al aardig wat materiaal in een digitale map kunnen schuiven.
Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Neem je laptop mee, want we gaan meteen aan de slag. De avond start om 20.00 uur. Meld je aan bij Harry Veenstra.

Wanneer: 9 oktober 
Hoe laat: 20.00 uur
Waar: Oudegracht 33, Utrecht.