Maak je je zorgen over klimaatverandering en wil je bijdragen aan de oplossing, maar weet je niet hoe of wil je er meer over weten? Of wil je leren om een gesprek erover te voeren met anderen? Tijdens deze workshopreeks helpen we je om bewuste keuzes te maken en op jouw beurt anderen te inspireren. Wil je samen met én gesteund door gelijkgestemden uit verschillende kerken op een positieve en praktische manier aan de slag om je voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten? Dan is deze workshopreeks, georganiseerd door de Utrechtse Groene Kerken, iets voor jou. Meer info: www.klimaatgesprekken.nl

Wanneer: 3 oktober, 24 oktober, 14 november, 28 november, 12 december 2024 en 9 januari 2025. Het is de bedoeling dat je de hele reeks volgt met dezelfde groep van ongeveer 8 deelnemers. Laat het weten als je serieuze belangstelling hebt en (een of meer) datums niet uitkomen.

Tijd/Plaats: 20.00 – 22.00 uur, Domkerk

Door wie: Liesbeth Bos en Kim Maas

Opgeven: liesbeth.bos@casema.nl, tot 23 september

Kosten: €60 voor lees- en werkboek van stichting KlimaatGesprekken (wordt na aanmelding georganiseerd, graag aangeven als kosten een probleem zijn).