Bergen (van) liefde

Gemeenteweekend 21 t/m 23 mei 2020

Wanneer: donderdag 21 mei van 13.00 uur t/m zaterdag 23 mei tot 14.00 uur.
Waar: Stay Okay Bergen op Zoom
Kosten: Volwassenen € 140,- p.p. Kinderen € 75,- Gezinnen betalen maximaal € 330,-

Nieuwe mensen ontmoeten, samen bezinnen en vieren, spelletjes doen en andere activiteiten ondernemen.
Dit en nog veel meer kun je doen en beleven in het Hemelvaart weekend van 21 t/m 23 mei 2020.
En dat alles onder de bezielende titel:

Bergen (van) liefde.

Ga met ons mee naar Bergen op Zoom. We verblijven in de Stay Okay midden in het bos.
Iedereen is welkom: of je nu wel of niet lid bent van de Oecumenische Janskerkgemeente, partners en kinderen zijn welkom, ook als ze zelf geen relatie met de Janskerkgemeente hebben.

Praktische informatie:

Wanneer: donderdag 21 mei om 13.00 t/m zaterdag 23 mei om 14.00 uur.
Waar: Stay Okay Bergen op Zoom

Dit zijn niet de werkelijke kosten van het weekend, maar dankzij een subsidie van de Janskerkgemeente kunnen we dit weekend zo voordelig mogelijk maken.

Mochten de kosten een belemmering vormen, laat het dan Jasja (jasja.nottelman@janskerkgemeente.nl) even weten.

Opgeven

Opgave kan via de button ‘Opgeven’ op deze pagina. Geef je zo snel mogelijk op. Vergeet niet het ingevulde formulier te verzenden. Ter bevestiging krijg je een mail van Google Formulieren met daarin de door jou ingevulde gegevens.

Meer informatie kun je in de loop van de tijd op de website vinden.

Na je inschrijving zien we je betaling graag tegemoet.
Tot 1 maart kun je gratis annuleren. Daarna is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Met ‘bergen (van) liefde’ bereiden we het weekend voor en hopen jullie te ontmoeten in Bergen op Zoom!

Cis de Hoop, Doortje ’t Hart, Jaap Rodenburg, Jasja Nottelman en Kees van der Zwaard.