Jasja Nottelman

Jasja Nottelman

studentenpastor

Studentenpastor

Sinds 1998 ben ik in de EUG met veel plezier aan het werk als studentenpastor. Daarnaast ben ik academiepastor aan de Protestantse Theologische Universiteit (PTHU) sinds 2003.
In het programma dat de EUG vanuit de PGU (Protestantse Gemeente Utrecht) aanbiedt binnen het IPSU(Interkerkelijk Platform Studentenpastoraat Utrecht), zoek ik vaak naar onderwerpen en vormen waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar hun ervaringen kunnen uitwisselen. Voor een persoonlijk gesprek kun je me altijd mailen of bellen, dan maken we een afspraak.

Mijn motto

Actief op zoek naar wat geloven in onze tijd betekent. Mensen ontmoeten en ervaringen delen. Laten inspireren door mensen, door God.
Ik vind het inspirerend om met mensen te werken die op zoek zijn naar hoe ze nu eigenlijk in het leven (willen) staan. Wat ze geloven en hoe ze dat vorm proberen te geven. Dat geloven is niet alleen iets van woorden, maar ook in wat je doet, waar je voor gaat wordt het zichtbaar.

Ik doe mijn ogen open,
de ochtend lacht
want zon op de daken,
en op de kamerwand
een tere vinger van lichtglans,
ik daarin een kleine schaduw.
Zo de dag te beginnen!
Dank Je God
of Wie of Wat of Hoe je bent.
Dank je.
Marijke de Bruijne

uit 'Vierend dichterbij', Narratio 1998

Wil je meer weten?

9 + 2 =

Contact

Vieringen
Janskerkhof 26, Utrecht
zo. @ 11.00 uur

Secretariaat
Boerhaaveplein 199, Utrecht
ma. en do. @ 10.00-15.00 uur

Telefoon & Mail
06 461 477 28
secretariaat@janskerkgemeente.nl

Website en social media
06 343 15 967
publiciteit@janskerkgemeente.nl

Blijf in contact

Wekelijks versturen wij een nieuwsbrief met informatie over
de vieringen en activiteiten in onze gemeente.

Abonneren nieuwsbrief

* indicates required