De nieuwste Wijs staat in het teken van ‘oogsten’. Dit thema wordt weer door allerlei gemeenteleden van alle kanten belicht: De oogst van een leven, de oogst van een reis, de oogst van het klooster­weekend… Oogsten komt ook in de Bijbel veel­vuldig voor, en dat licht Kees van der Zwaard toe in de pastorbijdrage.

Nieuwsgierig? Lees hier gratis het interview van Mariken Ploos van Amstel met onze organist Laurens de Man. Hij haalde een mooi ‘oogst’ binnen met het winnen van de Nederlandse Muziekprijs.

Abonnee worden? Dat kan! Voor €22,50 (of €10,- voor studenten en mensen met een minimum-inkomen) per jaar ontvang je 10 edities van Wijs bij jou thuisbezorgd. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt in en om de Janskerkgemeente, en ontvang je talloze mooie verhalen, overdenkingen, media-tips en andere inspiratie. Stuur een e-mail met je naam en adres naar het secretariaat van de Oekumenische Janskerkgemeente.